bugün
yenile
    1. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      ligin 16. haftası bitmek üzere iken ligin ilk 7 sırası şampiyonluk için yarışıyor. hayatım boyunca böyle çekişmeli geçen bir sezon görmedim diyebilirim. şampiyonluk yaşayacak takım 70 puanı çok zor görecekmiş gibi duruyor. (bkz: burası karışacak vaziyet alın) 33 puan-başakşehir 32 puan-galatasaray 30 puan-beşiktaş 30 puan-kayserispor 29 puan-fenerbahçe (1 maçı eksik) 28 puan-trabzonspor 27 puan-göztepe (1 maçı eksik)
    2. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      galatasaray havada karada şampiyon olur rez al şampiyonluk gecesinde sevinç nidaları ile hortlatirim bunu
    3. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      şampiyonluk için pek bir umudum yok ama olursak da kıl payı olacağımızı düşünüyorum. aykut kocaman senin ben bacağuna siçayım (bkz: ersun yanal göreve) (bkz: aziz yıldırım istifa) (bkz: ali koç başkan fenerbahçe şampiyon)
    4. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      türk futbol tarihinin en çekişmeli geçen sezonu olabilir. puan farkı açılmıyor ilk 4 için şampiyonluk hesapları bitmiyor. ancak balon taraftarlar bu güzel sezona gölge düşürüyor. tez zamanda biterler inşallah.
    5. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      başakşehir'in aradan çıkması ile çok daha güzel bir yarış olacaktır ,en azından bizim için, şampiyonluk formülü basit galatasaray'ı yen başakşehir'in puan kaybını bekle. eğer bu yıl şampiyon olursak benim gözümde en değerli şampiyonluk olacaktır. defalarca yarıştan koptuğumuzu düşünsem de bi anda yine yarışa tutunduk, şimdi önümüzde 5 hafta var ve akhisarspor gibi çok önemli bir deplasman maçından galibiyet ile ayrıldık.
    6. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      küme düşme potası da çok çekişmeli hem şampiyonluk hek küme son 5 hafta çok keyifli olacak
    7. 3
      +
      -entiri.verilen_downvote
      ligin son 5 haftasına girilirken ilk entry'de de (#2150659) bahsettiğim gibi tarihi bir sezon yaşıyoruz. 4 takım şampiyonluğa oynarken 8 takım küme düşmemeye oynuyor. şöyle düşünüyorum da 3-4 takımın son haftaya şampiyon olma ihtimaliyle girdiğini.. hobaaa :dd (bkz: bursa'dan gol haberi mi var) 1.galatasaray 60 2.beşi̇ktaş 59 3.medi̇pol başakşehi̇r 59 4.fenerbahçe 57 5.trabzonspor 46 6.kayseri̇spor 44 7.göztepe 43 8.demi̇r grup si̇vasspor 41 9.kasimpaşa 40 10.evkur yeni̇ malatyaspor 38 11.antalyaspor 35 12.teleset mobi̇lya akhi̇sarspor 34 13.bursaspor 33 14.aytemi̇z alanyaspor 32 15.gençlerbi̇rli̇ği̇ 30 16.ati̇ker konyaspor 29 17.osmanlispor 29 18.kardemi̇r karabükspor 12
    8. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      son haftalarda çok şampiyonluk kaybettik. kader bir defa da bize gülsede şampiyon olsak ne güzel olur. (bkz: bursa'dan gol haberi mi var)
    9. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      çok kötü şeyler görüyorum orda. kan görüyorum hocam... vahşet görüyorum hocam... şakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam... leyve hocam... adamın şakak kemiğinden girmiş hocam...
    10. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      şampiyonu beşiktaştır
    11. 5
      +
      -entiri.verilen_downvote
      kalan maçlara ve puan durumuna bir göz attım şimdi. aklıma galatasaray'ın 4. yıldızı taktığı son şampiyonluk geldi. o sene takım çok kötüydü. ya da öyle bir hava vardı. avrupada gelenden gidenden 4 gol yiyorduk. beşiktaş bütün sezon şampiyonluk potasındaydı. yine böyle 4-5 hafta kala burak yılmaz'ın bir maç sonu konuşmasını hatırlıyorum. hala her şey bizim elimizde önümüzdeki bütün maçları kazanırsak şampiyon olacağız diyordu. yine şimdiki gibi son haftalarda beşiktaş derbisi vardı çünkü. yine evimizdeydi o maç. neyse işte son kulvara giren galatasaray bütün maçları alıp şampiyon olmuştu. beşiktaş üçüncü bitirmişti bütün sene önde götürdüğü sezonu. sonra hatta tr kupasını da almıştık. yani demem o ki galatasaray'da çok açık gözüken bir şey var o da final kültürü. o 4 yıldızlar, kupalar, uefa'ların falan esas sebebi bu final kültürüdür. son virajda ipleri elinde olup da o ipi bıraktığı sezon çok azdır galatasaray'ın. o işe fener bakıyor :d başakşehir hatta fenerbahçe bile 4'te 4 yapacak fikstüre sahip. en kötü fikstür gs'nin. ama yine de son dönemeçte galatasaray kolay kolay bırakmaz zirveyi en büyük güvencem de bu. biraz mitolojik bir tavır bu ama inanıyorum. beşiktaş maçı da çok kritik ama gs'nin bu sene kendi evinde çok iyi olduğuna dair bir kulak aşinalığım var. hele hele böyle bir dönemde ne futbolcular, ne taraftar, ne fatih terim o maçı da kalan diğer 3 maçı da bırakmaz. şom ağızlılık yapmıyorsam eğer 4 maçta 12 puanla şampiyonluğu alır bu takım. seneye de gomis cl'de show yapar. hayırlı uğurlu olsun. :)
      6o sezon kornerden gol yiyip maçı kaybetmiştik konyaspor maçıydı galiba gaziantepspor'da olabilr net hatırlamıyorum ama kornerden torje gol atmıştı bize onu çok iyi hatırlıyorum kalede günay vardı. gs maçı bizim için feneri şampiyon yapma maçından başka bir şey olmamıştı o sezon. bu sene daha farklı olacak bu takım da final oynamayı biliyor artık. - quaresmaninsolayagi 24.04.2018 07:53:35 |#3480391
      3ben entryi silerim de sen yorumu silemezsin. sene sonu bakarız buralara :d - devriksekiz 24.04.2018 08:09:48 |#3480460
      1sene sonu görüşürüz o zaman :d - quaresmaninsolayagi 24.04.2018 10:05:11 |#3481289
      butun yorumlari goster (4)
    12. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      1. galatasaray (73-75p) 2. fenerbahçe (72p) 3. başakşehir (72p) 4. beşiktaş(71-72p) ligin sonunda sıralamanın ve puanların yukarıdaki gibi olacağını düşünüyorum. lakin ki 3 takım 72 puanda olursa ikili averajla hangisi önde oluyor bunu bilmiyorum. sıralama ona göre değişebilir.
      0patlar bu beşiktaş ilk ikiye girer - quaresmaninsolayagi 24.04.2018 12:20:18 |#3484957
      0gs maçı yenilgisi veya beraberliği sonucunda bu tablo oluşuyor. - la grande aquile 24.04.2018 12:21:27 |#3484893
    13. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      galatasaray'da şöyle bir şey var ya hep ya hiç. böyle arada bocalarsak iyice salıp 5. 4. 8. falan oluyor. konu son haftalarda rekabetin içindeysek ne yapıp edip o şampiyonluğu alırız. bu senede gelenek bozulmayacak. camia olarak kenetlenmek gerekiyorsa bunu en iyi biz yaparız. bu sene şampiyon olup beşiktaş'ı şerefli üçüncülükle köşesine uğurluyoruz çok şükür. seneye zaten fatih hoca var fb"ye de ali koç başkan oluyor. yine biz akar gideriz beraber. sizde akbilspora falan basarsınız.
      2yav hep winner olduğumuzdan bahsediyoruz da tırsıyorum nazar değecek diye jancjdbc - la grande aquile 24.04.2018 12:36:19 |#3485822
      3sen rahat olsana akıllarını alıcaz hepsinin. ters bi durum olursa kafayi kuma gömeriz shsjdgdkkd - smixx 24.04.2018 12:37:59 |#3486009
      2mskvksjcjssjxjksmxksk beştaşa çakalım hele bi gerisi her türlü gelir. - la grande aquile 24.04.2018 12:38:46 |#3486073
      butun yorumlari goster (6)
    14. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      önünüzdeki derbinin sonucuna göre şampiyonun %80 belli olacağı sezondur. önümüzde 4 maç var ve tüm rakiplerimizi yensek bile başakşehir'in puan kaybını bekleyeceğiz o yüzden biraz da başkasına bağlı bu şans son iki yılın şampiyon kadrosu bizde ne yapıp edip buradan birinci çıkacağımızı düşünüyorum.
    15. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      kardeş sen nasıl bir ligsin ya?! son 4 hafta kala ilk 4teki 4 takımda şampiyon olabilir.
    16. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      santrafor: gomis orta saha: rodrigues, medel, fernando, talisca, visca defans: nagatomo, pepe, skrtel, mariano kaleci: muslera yedekler: fabri, emre akbaba, deniz türüç, adebayor, elia, quaresma, maicon, caner, guilano, yusuf yazıcı, josef de souza bu sezonun 11'i benim için bu. sağ tarafa kurejma'yı koyacaktım lakin inişi çıkışı çok fazlaydı.
    17. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      i̇lk yarıdan bu yana başakşehir'in şampiyon olacağı tahminindeydim ve hala bu tahminimin arkasındayım. i̇kili averaj ya da 2 puan farkla beşiktaş'ın önünde şampiyon olacaklar.
    18. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      basakşehir olmasında kim olursa olsun, şampiyon olduğu gün sokağa çıkıp sevinecek, ertesi gün milletle dalga geçecek hiç kimse yok, lig tarihinin en kötü sezon sonu olur bence
    19. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      her maç ceza sahası içinde 20-25 kere topla buluşuyoruz en az, futboldan anlamayan cahiller gelmiş en çok ofsayttan gol atan takım galatasaray diye ağlıyor. 34x20=680 eder. 680 girişimin 11 tanesi ofsayt düz hesap. peki ben şimdi galatasaray'ın doğrandığı maçlardan aklımda kalanları yazıyorum aşağıya, bakalım o zamanda ağlayabilecek misiniz? bursa deplasmanı içerde karabük sivas deplasmanı (ki doğranmanın tillahı) kasımpaşa deplasmanı trabzon deplasmanı içerde akhisar bak bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. diğer maçlarda yapılan 2'li mücadele hatalarını, saçma sapan çalınan faulleri saymıyorum bile. bu sene hakemlerin en çok zorladığı takım açık ara galatasaray'dır. aksini iddia eden net futbol cahilidir. hakemlerin lehimize karar verdiği hatalı maç olarak bir tek alanya maçını, belki bir de içerdeki fenerbahçe maçını söyleyebiliriz ki o maçta cüneyt çakır 2 tarafı da doğradı. ayriyeten bu sezon aleyhine en çok penaltı çalınan takım galatasaray. tam 5 maçta penaltı çalınmış aleyhine. beşiktaş'a 2, fenerbahçe'ye 1. eğer istatistikler ile konuşacaksanız biraz da diğer istatistiklerden bahsedin allah'ın tinercileri. o aradaki 3 maç 9 puan. zaten bu sene şampiyon olursak, benim için en anlamlı şampiyonluk olacak. hükumet destekli takıma, hakemlere, kısacası bütün türk spor dünya'sına karşı alınmış bir şampiyonluk olduğu için, ileride olursa, torunuma bile anlatacağım. son olarak; tudor'lu maçı baz almayın dedik, fatih terim'le başka oynar bu takım dedik ama dinletemedik. hafta boyu 3 attık bu eziklere diye diye dolaştınız ama gel gör ki oynanan futbol ortada. 5-0 bitecek maç 2-0 bittiği için şanslısınız. tıpkı ilk yarıdaki maçta bizim şanslı olduğumuz gibi. fakat, işte gerçekler size uefa yolunda başarılar dilerim lakin o pis salyalarınızı ve leş düşüncelerinizi galatasaray'dan uzak tutun. 2 sene önce derbi kazanamayan, menemenci takımın taraftarı olarak büyüklük taslamaya hakkınız yok. dipnot: tinerci derken aklı selim beşiktaşlı arkadaşları küme dışı tutuyorum.
      0bizim aleyhimize çalınan penaltı sayısı 3. 2 fener maçında bi de gomis'in kaçırdığı. - quaresmaninsolayagi 15.05.2018 23:33:28 |#3554923
    20. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      (#2186177) boşa demiyorum ağlayanların sezonu diye jsncjshc
    21. 5
      +
      -entiri.verilen_downvote
      2017/18 sezonu şampi̇yonu galatasaray! 🏆 #tekbüyükgalatasaray 💪 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
    22. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      galatasaraylılar ilk kez bir şampiyonluğu kazandığına üzüleceğini birkaç sene sonra anlayacaktır. ali koç in, aziz yıldırım out
      0inşallah inşallahhhh - alex in sol ayagi 19.05.2018 21:14:38 |#3483137
    23. 4
      +
      -entiri.verilen_downvote
      buradan aziz yıldırım'ı tebrik etmek istiyorum. bu gördüğün kaçıncı şampiyonluk başkan?
    24. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      selamin aleyk (#2150665)
    25. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      defansif futboluyla göz dolduran fenerbahçe'nin en fazla gol atan takım olarak bitirdiği sezondur.
    26. 0
      +
      -entiri.verilen_downvote
      6 yaşımdan beri sağlam fenerbahçeliyim.bir kulübün taraftarı kendi takımını nasıl sabote eder,nasıl elini ayağını bağlar,nasıl destek olmaz bu sezonda bunları bir fenerbahçeli olarak yaşadım ve gördüm.bu sezon fenerbahçe ortalama 13k taraftarla oynadı.gelen taraftar baskıyı kendi takımına kurdu,sosyal medyada kazansak da kaybetsek de yangın çıkardı.tüm bunlara rağmen şampiyonluk ihtimalini son maça kadar getirdi.taraftarlar aykut kocaman ve aziz yıldırım gibi gerçek fenerbahçeli insanlar linçledi.peki sonra ne oldu? taraftarın istediği ali koç ve ersun yanal geldi.tribün doldu,tabir-i caizse güneş doğdu...bu takımın forması ikinci olur bu başarı değil diyenler önce küme düşme tehlikesi yaşadı,sonra da 6.bitirmeyi zafer saydı.taraftar yanlış kişileri karşısına aldı,yanlış kişilere destek verdi.17-18 sezonu çoğu fenerbahçe taraftarının sınıfta kaldığı bir sezondur.
      0yanlış kişilere destek.. yanlış düşünüyorsun sayın yazar kulübün bu durumda olmasının başlıca sebebi aziz yıldırım’dır. büyük başkandır fenerbahçe için her şeyimi feda etti ama görünen tablonun sahibi de o. bu sezon için ise fenerbahçe’nin maçlarda nasıl doğrandığını kaç puanımız hiç olup gittiğini azıcık vicdan sahibi bir insan izlese söyler. o yüzden bu sezona veya ali koç’a diyecek bir şey yok olmamalıdır da.. - geist 02.05.2020 15:14:58 |#3775429
      0hakemlerin bizi doğraması bu sene başlayan bir durum değil ki.11-12,12-13,17-18 sezonlarında da bir çok puanımız göz göre göre çalındı.hatta bir sezonda takım kurşunlandı.yani demem o ki bu sezon yaşadıklarımızı yıllardır yaşıyoruz.aziz yıldırım borç bıraktı lafım yok ancak ali koç kadar kötü bir başkan asla değildi.sen de biliyorsun ki 3 temmuz süreci yaşanmasa aziz yıldırımın bıraktığı borç sadece komik bir sayıdan ibaret olacaktı... - lacosanostra 02.05.2020 15:22:18 |#3775431
      0her sezon takımı doğradılar ancak bu sezon hepsinden daha fazlaydı. ali koç’un başkanlığına gelecek olursam ilk etapta takımın bu kadar borcuyla bu kadar sıkıntıyla başarılara ulaşması sürpriz olurdu zaten. ayrıca 3 temmuz yaşanmasaydı gibi bir şeye artık katılmıyorum yaşandı keşke yaşamasaydık ama yaşadık bunu düzeltmenin mümkünatı yok aziz yıldırım’ı gerçekten severim ama aziz yıldırım’ın yaptığı şeylerin suçunu da ali koç’a yıkılmasına da seyirci kalamam.. - geist 02.05.2020 15:28:16 |#3775434
      butun yorumlari goster (9)